Adresat/Adresaci petycji: EPISKOPAT POLSKI I WSZYSCY KAPŁANI

STOP PROMOWANIU ŚMIERCIONOŚNYCH 'SZCZEPIONEK'

690 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 1.000 podpisów.

STOP PROMOWANIU ŚMIERCIONOŚNYCH 'SZCZEPIONEK'

Petycja ta służy wyrażeniu zdecydowanego sprzeciwu wobec nacisków ze strony dykasterii watykańskiej ds. Promowania Integralnego Rozwoju Ludzkiego która wydała dokument zachęcający do promowania szczepionek pod tytułem: „Zestaw ratunkowy dla przywódców kościelnych”. Tzw. Szczepionki są niebezpieczne i już doświadczamy ich skutków w postaci zgonów wielu ludzi. Sprzeciwiamy się kłamstwu propagandy szczepionkowej w Polsce i na świecie.

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:

Adresat/Adresaci petycji: EPISKOPAT POLSKI I WSZYSCY KAPŁANI

Piszemy ten list z największą troską o nasze zdrowie, życie ziemskie ale przede wszystkim o zbawienie nas Polaków. Bardzo zaniepokoił nas wiernych dokument wydany przez dykasterię ds. Promowania Integralnego Rozwoju Ludzkiego pod tytułem: „Zestaw ratunkowy dla przywódców kościelnych”.

W dokumencie tym komisja watykańska zachęca do promowania szczepionek i wyraźnie wskazuje, by przywódcy kościelni angażowali się we wspieranie tego działania.

Zdecydowanie się sprzeciwiamy promowaniu szczepionek w Kościele przez Księży Biskupów i Kapłanów. Kościół jest miejscem, gdzie najważniejszy jest Pan Bóg. Wierni idąc do Kościoła szukają Boga, a nie informacji o szczepionkach.

Jesteśmy poddawani eksperymentowi medycznemu, szczepionki nie są szczepionkami tylko preparatami medycznymi – jak wykazują liczne opinie i badania naukowe, dostępne w mediach niezależnych. Nikt nie ponosi odpowiedzialności za ich negatywne skutki, gdyż zostały warunkowo dopuszczone do ich stosowania na okres jednego roku. Nie posiadają żadnych sprawdzonych badań o ich bezpieczeństwie. Natomiast wielu ludzi w Polsce i na świecie umiera po tzw. szczepionkach  lub zaczyna poważnie chorować. Wielu ponownie zapada na chorobę covid - 19 po przyjęciu tzw. szczepionki. Nieprawdą więc jest, że skutki uboczne szczepionek są „ekstremalną rzadkością” jak twierdzi dykasteria watykańska. Nieprawdą jest, że „szczepionki są bezpieczne, a skutki uboczne zwykle niewielkie i tymczasowe, takie jak ból ramienia i łagodna gorączka”. Wielu naukowców i lekarzy z całego świata alarmuje, by zatrzymać globalny proces szczepienia ludzi, preparatami, które spowodują śmierć milionów ludzi lub przynajmniej poważne choroby. Jak wynika z badań stanie się to w ciągu kilku lat.  Nikt oficjalnie nie mówi na ten temat w mediach głównych, przeważa w nich zdecydowana propaganda szczepionkowa.

Apelujemy do Księży Biskupów, aby nasz Kościół był Kościołem Bożym, w którym wiernych prowadzi się do Boga przez Niepokalane Serce Maryi, a nie miejscem uświadamiania wartości szczepionek. My jako wierni potrzebujemy Kapłanów, którzy przede wszystkim będą troszczyć się o zbawienie dusz, a nie o nasze zdrowie fizyczne.

Prosimy o nawoływanie do pokuty i modlitwy oraz wspieranie i błogosławienie  inicjatyw duchowych organizowanych przez Polaków, by miały pieczęć Kościoła i tym samym ochronę Boga Wszechmogącego, aby uprosić ratunek dla naszej Ojczyzny oraz nawrócenie wszystkich Rodaków.

[Imię i nazwisko]

STOP PROMOWANIU ŚMIERCIONOŚNYCH 'SZCZEPIONEK'

Podpisz tę petycję teraz!

690 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 1.000 podpisów.