Nie chcemy sprowadzania do Polski "uchodźców" a w obliczu zamachów domagamy się anulowania zobowiązań rządu p. Kopacz

Adresat petycji: Pani Premier Beata Szydło

7.388 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 10.000 podpisów.

Jako członkowie i sympatycy Stowarzyszenia RKW - Ruchu Kontroli Wyborów - Ruchu Kontroli Władzy,  jako wolni obywatele Rzeczypospolitej, uważamy że wobec zaistniałej sytuacji we Francji a także w innych krajach naszego kontynentu, do której doprowadziła antyeuropejska polityka Niemiec, zainteresowanych wraz z Rosją w destabilizacji Europy, podjęte zobowiązania poprzedniego rządu dotyczące sprowadzania do Polski "uchodźców" muszą ulec całkowitej zmianie. Polska podobnie jak Węgry, czy inne kraje Europy Środkowo-Wschodniej, nie może powtarzać bezmyślnie błędów rządów tych krajów, które narażają na śmiertelne niebezpieczeństwo swych obywateli.

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Adresat/Adresaci petycji: Pani Premier Beata Szydło

Dziękujemy za rezerwę, jaką okazują nowe władze naszej Ojczyzny, wobec sprowadzania do Polski "uchodźców" ale w obliczu zamachów we Francji domagamy się całkowitego anulowania zobowiązań poprzedniego rządu p. Kopacz i radykalnej zmiany polskiej polityki - złej polityki nie wolno kontynuować. Nowa sytuacja całkowicie zwalnia rząd polski z jakichkolwiek zobowiązań.

Wobec zaistniałej sytuacji we Francji a także w innych krajach naszego kontynentu, do której doprowadziła antyeuropejska polityka Niemiec, zainteresowanych wraz z Rosją w destabilizacji Europy, podjęte zobowiązania poprzedniego rządu muszą ulec całkowitej zmianie. Polska podobnie jak Węgry, czy inne kraje Europy Środkowo-Wschodniej, nie może powtarzać bezmyślnie błędów rządów tych krajów, które narażają na śmiertelne niebezpieczeństwo swych obywateli. Polski Prezydent, Premier i cały gabinet mają obowiązek strzec przede wszystkim polskich granic i bezpieczeństwa obywateli.

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Podpisz tę petycję teraz!

7.388 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 10.000 podpisów.