Anna Kowalska

Obrazek użytkownika Anna Kowalska
Anna Kowalska

Petycja ta służy wyrażeniu zdecydowanego sprzeciwu wobec nacisków ze strony dykasterii watykańskiej ds. Promowania Integralnego Rozwoju Ludzkiego która wydała dokument zachęcający do promowania szczepionek pod tytułem: „Zestaw ratunkowy dla przywódców kościelnych”. Tzw. Szczepionki są niebezpieczne i już doświadczamy ich skutków w postaci zgonów wielu ludzi.

Petycję tę kierujemy do Episkopatu Polski w obronie Świąt Wielkanocnych 4 kwietnia 2021 r. oraz w obronie przed atakami totalitarnego systemu tzw. "plandemii" wobec Kościoła Katolickiego oraz wiary katolickiej. Zachęcamy do odważnego wyznania wiary w Chrystusa i bycia odpowiedzialnymi za ocalenie życia duchowego w naszym kraju.

Petycja ta służy obronie kapłanów, którzy niestrudzenie głoszą Słowo Boże i wspierają nas wiernych poprzez swoją posługę m.in. ks. Arcybp Jan Paweł Lenga, ks. dr Dominik Chmielewski, ks. Piotr Glas i inni. Pragniemy stanąć w obronie tych Kapłanów, nawołując równocześnie do jedności pomiędzy kapłanami i by nie niszczyć sobie wzajemnie autorytetów poprzez publiczną bezpodstawną krytykę.

Jako wierzący Katolicy i Polacy wystosowujemy petycję do Episkopatu Polski, Prezydenta i Rządu Rzeczpospolitej Polskiej, w której wyznajemy naszą wiarę i ubiegamy się o zapewnienie nam podstawowych naszych praw w oparciu o Prawo Boże i Prawo Ludzkie, czyli Konstytucję.