Cinestaru

Nazovite Cinestar i tražite ih da prikažu biografski film "Neplanirano"

Posjetitelj Blitz - CineStara, najvećeg kino lanca u Hrvatskoj i susjednim zemljama do sad nisu imali priliku pogledati biografski film "Neplanirano".

Cinestar se na svojim stranicama hvali kako je njihova vizija i misija profesionalnost, kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba posjetitelja a ne želi odgovoriti zašto ne želi prikazati biografski film “Neplanirano” u svojim kinima.

Nazovite ih između 10 - 15 sati svakog radnog dana:

Cinestar informacije: 01 6396 720

Mogli biste reći: Dobar dan, zanima me kad će Cinestar prikazati biografski film “Neplanirano”?

Ako kažu: Ne znam!
Pitajte: Gdje mogu saznati?

Ako kažu: Ne!
Pitajte: Zašto? Film je zaradio 19 milijuna dolara samo u Americi što je mnogo više od većine američkih biografskih filmova koji su se u 2019. mogli gledati u hrvatskim kinima o osim toga u Poljskoj je u samo tri dana prikazivanja postao 5 najgledaniji film odmah uz ,Jokeru, Gospodarici zla 2 i Obitelji Addams.

Zatim nam preko forme s lijeve strane javite što su vam rekli.

Ako Cinestar primi stotine poziva sa sličnom porukom, proslijedit će ih vlasniku Cinestara Hrvoju Krstuloviću i članovima uprave Cinestara i Blitz filma!

Cinestar i Blitz film žive od svojih posjetitelja i zato je vrlo važno da im pošaljemo jasnu poruku kako je neprekidno ignoriranje svojih korisnika potpuno neprofesionalno.

Biografski film "Neplanirano" je samo na američkom kontinentu zaradio 19 milijuna  dolara što je mnogo više od većine američkih biografskih filmova koji su se u 2019. mogli gledati u hrvatskim kinima poput Red Joan (1,5 milijuna dolara), The Current War (4,9 milijuna), Papillon (2,3 milijuna) i A Private War (1,6 milijuna). Dok je Poljskoj “Neplanirano” prikazalo i Multikino koje se nalazi u vlasništvu Vue Entertainment kojeg je 2018. godine kupio njemački Cinestar. U prva tri dana prikazivanja “Neplanirano” je stigao na 5. mjesto najgledanijih filmova u Poljskoj, odmah uz bok Jokeru, Gospodarici zla 2 i Obitelji Addams.

Osim toga, publika koju je anketirao CinemaScore dala je filmu rijetku ocjenu “A +” koja označava vrlo uspješan i kvalitetan film, a dodjeljuje se u prosjeku samo dva puta godišnje dok agencija PostTrak također bilježi 80 posto pozitivnih mišljenja i 65 posto onih koji daju “definitivne preporuke”.

Подпишите сейчас!

Add a personal message to the email
Пожалуйста, выберите один из вариантов:
Подписывая обращение, Вы принимаете Условия использования и Политику конфиденциальности CitizenGO, а также соглашаетесь получать время от времени электронные письма о наших кампаниях. Вы можете отписаться от рассылки в любое время.

Подпишите сейчас!