Disney: zastavte LGBT indoktrináciu na celom svete

Walt Disney bude pokračovať s LGBT podujatiami, ak niečo proti tomu neurobíme

Disney: zastavte LGBT indoktrináciu na celom svete

336.894 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.

Disney: zastavte LGBT indoktrináciu na celom svete

Viac ako 388 000 dotknutých občanov napísalo žiadosť vedeniu Disneylandu v Paríži, v ktorej sme chceli ochranu detí a zrušenie “magického dúhového pochodu“, ktorý bol naplánovaný na 1. júna 2019. Toto bol prvý “pochod homosexuálov” oficiálne organizovaný jedným zo zábavných parkov spoločnosti Disney.

Bola to zrejme asi najrýchlejšia kampaň v histórii CitizenGO. Napriek tlaku, ktorý sme na Disneyland v Paríži vyvinuli a podpisom, ktoré sme im dodali v Paríži, Madride a Londýne, sa naše úsilie nanešťastie zmenilo na uši, ktoré akoby nepočuli a Disneyland Paríž, najväčší zábavný park detí v Európe zatvoril oči a pokračoval v podujatí, ktoré sa uskutočnilo na začiatku 1. júna 2019.

Naša kampaň bola dosť veľká na to, aby sa dostala k prezidentovi a generálnemu riaditeľovi Walt Disney, pánovi Robertovi A. Igerovi. Bol veľmi spokojný s podporou, ktorú dostal z LGBTI  lobingu ... Ale podľa interných zdrojov - je zároveň veľmi znepokojený našou kampaňou a možným bojkotom mnohých rodín voči Disney parkom, filmom a ďalším Disney produktom v prípade, že bude pokračovať s indoktrináciou detí v LGBTI ideológii v ich parkoch (ako aj mimo nich).

V sídle Walt Disney - v Kalifornii - Disney sa diskutuje o tom, čo robiť v budúcom roku:

1. Buď rozšíria pochody homosexuálov na niekoľko parkov Disney.

2. Alebo zachovajú pochod homosexuálov v Disneylande v Paríži.

3. Alebo sa rozhodnú s tým skončiť a nezorganizovať žiadny nový pochod homosexuálov alebo udalosť.

Očakávame, že generálny riaditeľ Walt Disney urobí rozhodnutie v nasledujúcich týždňoch, preto je teraz dôležité podpísať túto novú petíciu.

Dozvedeli sme sa, že generálny riaditeľ spoločnosti Disney uvažuje o organizovaní každoročnej „prehliadky homosexuálov“... a nielen to. Dokonca ju zvažuje rozšíriť medzi všetky svoje zábavné parky po celom svete. Ak ho nebudeme presviedčať, aby zastavil toto šialenstvo, tak sa môže stať, že nebude existovať jediný Disney park, ktorý by bol bez LGBTI indoktrinácie! Detské sny budú poznačené ideológiou!

Táto nová petícia je ešte ambicióznejšia. Je adresovaná Robertovi A. Igerovi, prezidentovi a generálnemu riaditeľovi Walt Disney. Žiadame ho, aby zastavil indoktrináciu našich detí, v parkoch a filmových produkciách po celom svete. Nechceme, aby Walt Disney oficiálne organizoval akúkoľvek gay prehliadku alebo udalosť.

Vďaka niektorým interným zdrojom sme sa dozvedeli, že v nasledujúcich týždňoch sa generálny riaditeľ Walt Disney spoločnosti rozhodne, či zorganizuje podujatia LGBTI alebo bude rešpektovať rodičov a vyhne sa propagácii LGBTI programu. Práve sme spustili túto kampaň, aby sme spoločnosti Disney jasne ukázali, že propagácia programu LGBTI je chybou. Chceme opäť, aby spoločnosť Disney bola priateľská k rodinám! Prosím, podpíšte túto petíciu.

Chceme si byť istí, že generálny riaditeľ Walt Disney vie, že ak urobí zlé rozhodnutie a podporí agendu LGBTI vo svojich parkoch, bude za to niesť dôsledky. Jedna vec je rešpektovať všetkých ľudí kvôli ich sexuálnej orientácii a ďalšou vecou je dostať sa do mysle našich detí, ktorá podporuje špecifické sexuálne správanie v detstve. Pýtame sa, aký je vzťah medzi zábavou detí a sexualitou?

Žiadame, aby zastavili indoktrináciu detí na celom svete. „Magický pochod homosexuálov“, ktorý už zorganizovali v Paríži, by mohol byť prvým z dlhého zoznamu LGBTI podujatí a aktivít, ktoré by Disney mohol zorganizovať na indoktrináciu a zavedenie rodovej ideológie našich detí.

Stalo sa to raz a nechceme, aby sa to opakovalo.

Prosím, podpíšte túto petíciu a požiadajte riaditeľa spoločnosti Disney, aby zrušil akékoľvek budúce podujatia "Magical Pride" a iné naplánované podujatia homosexuálneho pride-u na ochranu detí a udržanie Disney parkov ako príjemných miest pre ľudí zo všetkých prostredí a každého presvedčenia.

Podpísať petíciu teraz!

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Zastavte LGBT indoktrináciu v Disney na celom svete

Pán Iger, generálny riaditeľ spoločnosti Walt Disney,

dozvedel som sa, že Disney uskutočnil svoj prvý Gay Pride sprievod v Disneylande v Paríži. Chcem vyjadriť svoj rozhorčenie a obavy.

Disney zábavné parky boli od svojho otvorenia považované za miesto pre rodiny, aby si mohli strávit spoločný čas. Disney vynikal najmä tým, že vedel zabaviť a zaujať deti.

Rodičia nechcú, aby im Disney indoktrinoval deti. Nebudeme váhať bojkotovať filmy, produkty a parky spoločnosti Disney, ak táto indoktrinácia bude pokračovať.

Žiadam Vás, aby ste zrušili všetky budúce "Magical Pride" a ďalšie naplánované podujatia súvisiace s pochodmi homosexuálov pre ochranu detí a aby ste Disney zachovali ako príjemné miesto pre ľudí zo všetkých oblastí a presvedčení.

S pozdravom,
[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

336.894 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 500.000 podpisov.