Disney: zastavte LGBT indoktrináciu na celom svete

Walt Disney bude pokračovať s LGBT podujatiami, ak niečo proti tomu neurobíme

01.000.000

658.484 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 1.000.000 podpisov.

Disney: zastavte LGBT indoktrináciu na celom svete

Aktuálne info: Disneyland v Paríži oslávil prvý Disneyho dúhový pochod.

Podporovatelia CitizenGO sa silno postavili proti praktikám Disney. Máme informáciu, že vedenie spoločnosti Disney je znepokojené našimi aktivitami proti ich dúchovému pochodu.

Myslím, že by sme na spoločnosť Disney ešte viac zatlačiť. V posledných týždňoch sme poslali Disneymu viac ako 400 000 podpisov. Chcel by som Vás poprosiť o pomoc: pošlime spoločne aspoň milión podpisov adresovaných výkonnému riaditeľovi spoločnosti Walt Disney (Robert A. Iger) a rade riaditeľov. Prosím, podpíšte túto petíciu a zabráňte tomu, aby sa v Disney parkoch organizovali dúhové pochody.

Vidíte, Disney si môže myslieť, že je v poriadku dať na silné hlasy aktivistov LGBTI, no financie spoločnosti a ich hodnota na akciovom trhu stoja na podpore rodín. Sila našej petície, masívna digitálna kampaň a protesty na správnych miestach potlačia vedenie Disney späť k návratu k rodinne orientovaným hodnotám, na ktorých sme my všetci vyrastali a ktoré si ctíme, a k ukončeniu indoktrinácie detí.

Dajte pozor: Disney prestáva byť priateľský k rodine.

Disney sa chváli svojou spoluprácou s LGBT komunitou. V Disneyladne v Paríži sa uskutočnil prvý dúhový pochod. Táto udalosť bola rozšírením malej párty, ktorá sa v parku konala minulý rok a bol prvým priamym pochodom oslavujúcim homosexuálny životný štýl.

Paríž bol iba začiatok. Vo filmových štúdiách "Universal Studios Hollywood" v južnej Kalifornii (USA) Disney pomáha s organizáciu udalosti s názvom "Pochod je univerzálny." Podobne Disney podporuje rozšírenie "Dňoch gayov," ktoré sa konajú každoročne v auguste vo Svete Walta Disneyho na Floride.

Jednoducho povedané: Disney pretláča politickú agendu LGBT a vystavuje deti nevhodnému správaniu.

Na týchto dúhových pochodoch sa dá vidieť všeličo:

• účastníci odetí iba v spodnom prádle
  • tanečníčky nahé od polpása nahor
  • obscénne tance
  • ľudia praktizujúci sexuálne praktiky na verejnosti
  • čiastočne alebo úplne nahí ľudia

Okolo 157 miliónov ľudí navštívilo Disney parky v roku 2018. Je to veľmoc, ktorá priťahuje rodiny s deťmi. Ak bude Disney organizovať dúhové pochody pravidelne, milióny detí budú tomuto správaniu vystavené.

LGBT lobisti veria, že vyhrali. Avšak opak sa môže stať pravdou. Podporte, prosím, túto petíciu a ochráňte zdravie našich detí a rodín.

Podpísať petíciu teraz!

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Zastavte LGBT indoktrináciu v rozprávkach a parkoch Disney

Vážený pán Iger,

výkonný riaditeľ spoločnosti Walt Disney,

dozvedel som sa, že Disney uskutočnil svoj prvý Gay Pride sprievod v Disneylande v Paríži a tiež, že v detských rozprávkach sa čoraz viac vyskytujú postavy, ktoré charakterizuje LGBT životný štýl.

Chcem vyjadriť svoje rozhorčenie a obavy.

My, rodičia a ľudia, ktorým záleží na deťoch, nechceme, aby bola deťom v parkoch a rozprávkach z produkcie Disniey podsúvaná LGBT agenda.

Nebudeme váhať bojkotovať filmy, produkty a parky spoločnosti Disney, ak táto indoktrinácia bude pokračovať.

S pozdravom,

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

01.000.000

658.484 ľudí už podpísalo. Pomôž nám dosiahnuť 1.000.000 podpisov.