Telefonát na Európsku komisiu

Zavolajte Európskej komisii, aby stiahla Stratégiu LGBTIQ 2020-2025

Európska komisia chce zaviesť Stratégiu rovnosti LGBTIQ 2020 – 2025.

Táto stratégia závažne ohrozuje kultúrno-etickú nezávislosť Slovenska a ostatných členských štátov EÚ.

Petícia za okamžité zastavenie tejto stratégie je veľmi populárna a rýchlo sa šíri. K dnešnému dňu ju podpísalo viac ako 135 000 občanov EÚ. Potrebujeme však vyslať Komisii aj ďalší signál a zastaviť stratégiu skôr, než bude neskoro.

Vezmite, prosím, svoj telefón a zavolajte na Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku a postavte sa slušným spôsobom proti Stratégii rovnosti LGBTIQ 2020 – 2025.

Telefonujte v pracovných dňoch v čase od 9.00 do 16.00 tel. číslo 02/544 317 18.

Môžete použiť vlastné slová alebo povedať napr. toto:

„Dobrý deň,

dopočul som sa tom, že Európska komisia chce zaviesť Stratégiu rovnosti LGBTIQ 2020-2025.

Táto stratégia ohrozuje kultúrno-etickú nezávislosť Slovenska tým, že pretláča ideologické požiadavky hnutia LGBT.

Za úplne neakceptovateľné považujem správanie eurokomisárky Heleny Dalli, ktorá navrhuje ekonomicky vydierať členské štáty EÚ, ktoré túto stratégiu odmietnu.

Preto Vás žiadam o stiahnutie Stratégie rovnosti LGBTIQ 2020-2025.

Ďakujem.“

Chceme žiť v slobodnej Európe, ktorá má v úcte kresťanské hodnoty, ochranu života, prirodzené manželstvo a rodinu.

Nechceme Európu, kde sa pod rúškom falošných ľudských práv presadzuje ľavicovo-liberálna ideológia.

Stratégia rovnosti LGBTIQ vychádza z ideológie gender. Povedať, že nie je úplne normálne, aby sa niekto identifikoval ako non-binárny genderfluid alebo pansexuál, je podľa stratégie prejavom netolerantnosti, diskriminácie a homofóbie.

Ak sa stratégia v praxi presadí, reálne nám hrozí strata slobody slova. To nemôžeme dopustiť.

Zavolajte preto, prosím, na Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku a dajte im slušne vedieť, že táto stratégia je neakceptovateľná.

----

Za CitizenGO schválil Matúš Hagara

Pošlite nám spätnú väzbu

Add a personal message to the email
Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.

Ďakujeme, že ste zavolali Európskej komisii.

Podpísať petíciu teraz!