Odmietnite správu Matić

victory

8.068 people have signed.

Poslanci NR SR, hlasujte za ochranu suverenity SR

V slovenskom parlamente je návrh uznesenia, ktoré sa stavia za ochranu suverenity Slovenska a odmieta správu Matić s jej absurdnými ideologickými požiadavkami.

Slovenský parlament síce nemôže priamo rozhodnúť o správe Matić (hlasovať o nej budú europoslanci), predsa môžeme vyslať do Bruselu a do všetkých hlavných miest členských štátov EÚ jasný signál, že nikto nám nebude zasahovať do oblastí, ktoré sú podľa Zmluvy o EÚ v našej výlučnej právomoci. Napr. rozhodovať o zdravotnej politike by sme si mali my sami na Slovensku.

Poslanci NR SR by sa mali zachovať sebavedome a vlastenecky, a odmietnuť nátlak z Bruselu, ktorý prichádza v správe Matić.

Medzi europoslancami sa nájdu viaceré rozumné a hodnotovo založené osobnosti. No mnohí europoslanci podliehajú vplyvu moderných ideológií a sami sa stávajú ich aktívnymi sluhami.

Zloženie europarlamentu je v súčasnom volebnom období dosť progresívne. Nápady ako redefinovať potrat ako ľudské právo, presadzovať gender ideológiu a popierať slobodu svedomia tu nachádzajú živnú pôdu.

Preto nemôžu slovenskí poslanci NR SR zaspať na vavrínoch a musia konať čím skôr. Najbližšia schôdza parlamentu začne už 15. júna. Približne v tom dátume sa bude hlasovať o danom uznesení.

Viac informácií:

Schválil Matúš Hagara

Táto petícia je...

Víťazstvo!

Hlasujte za ochranu suverenity SR

Vážené poslankyne a vážení poslanci Národnej rady Slovenskej Republiky,

žiadam Vás, aby ste hlasovali ZA uznesenie NR SR k návrhu správy Európskeho parlamentu o situácii v oblasti sexuálneho a reprodukčného zdravia a práv v Európskej únii v rámci zdravia žien (tlač 552).

Európsky parlament bude v júni hlasovať o správe o situácii v oblasti sexuálneho a reprodukčného zdravia a práv v EÚ v rámci zdravia žien, ktorá sa označuje ako správa Matić.

Správa Matić hrubo zasahuje do výlučných kompetencií SR určovať a riadiť náš národný systém zdravotníctva a rozhodovať o zdravotnej politike SR.

Okrem toho správa Matić vyzýva na obmedzenie práva na výhradu vo svedomí pre zdravotnícky personál, čo je v rozpore s medzinárodne uznávanými ľudskými právami a hrubý zásah do kultúrno-etickej suverenity SR.

Rovnako sú Slovensku natláčané aj tzv. operácie zmeny pohlavia, ktoré majú byť aj pre neplnoleté osoby, a všetko má byť platené z verejného zdravotného poistenia.

A čo je najhoršie, správa Matić definuje potrat ako ľudské právo, čo je absolútne neprijateľné.

Preto Vás žiadam, aby ste hlasovali ZA uznesenie a postavili sa ZA suverenitu Slovenskej Republiky.

S pozdravom

[Vaše meno/Vaše jméno]

Podpísať petíciu teraz!

8.068 people have signed.