6.695 podpisov

Slovensko čaká ťažká zima a o pár mesiacov sa môžeme ocitnúť v závažnej energetickej kríze. Ceny energií môžu tak drasticky narásť, že stovky tisíc domácností sa ocitnú v stave energetickej chudoby.

Nitriansky biskup Judák upozornil na problém rastúcej chudoby na púti v Šaštíne: Chudobní Jahveho to je aj značná časť obyvateľov Slovenska. Vieme, že už dnes 700-tisíc žije na hranici sociálnej biedy. Koľkí to budú o niekoľko týždňov? A priznajme, nemuselo by to byť v takej miere.

6.695 podpisov

137.672 podpisov

Valné zhromaždenie OSN bude 2. septembra hlasovať o rezolúcii (bod programu 133), ktorá môže viesť k medzinárodnému uznaniu potratov ako ľudského práva.

Je veľmi znepokojujúce, že medzi predkladateľmi rezolúcie sú v súčasnosti Slovensko, Maďarsko a Poľsko!

Valné zhromaždenie OSN chce 2. septembra 2022 prijať rezolúciu o práve na spravodlivosť pre obete sexuálneho násilia. V texte rezolúcie sa objavuje zabezpečenie prístupu k tzv. „bezpečnému potratu na celom svete.

137.672 podpisov

240.646 podpisov

Neviem, či ste to už postrehli. Netflix zaradil lesbický bozk do seriálu určeného pre sedemročné deti! Je zrejmé, že Netflix sa snaží vychovávať naše deti k LGBT životnému štýlu.

Ide konkrétne o toto: seriál Jurský svet zachytáva dobrodružstvá skupiny tínedžerov opustených na ostrove Isla Nublar, evakuovanom po udalostiach Jurského sveta z roku 2015.

V deviatej epizóde piatej série Yazz odhalí Sammy, čo k nej cíti, a nakoniec sa pobozkajú.

240.646 podpisov

100.884 podpisov

Generálny riaditeľ Amazonu, Andy Jassy, a generálny riaditeľ spoločnosti Apple, Tim Cook, si myslia, že im to prejde - podporujú progresívnu agendu a vražedný pro-potratový priemysel.

Sponzorujú ľavicovo-liberálne organizácie, lobujú v centrách moci a preplácajú zamestnancom cestu na potrat - a to všetko preto, aby boli za jedno so zradikalizovanými progresívnymi aktivistami.

A každý, kto povie, že potrat je vražda, je zosmiešňovaný, prenasledovaný alebo umlčaný.

100.884 podpisov

44.098 podpisov

Veľmi nás znepokojuje, že v Pakistane dochádza k prenasledovaniu kresťanov. V pakistanských väzniciach sedí niekoľko kresťanov obvinených z rúhania. Jeden z nich, Ashfaq Masih, bol 4. júla odsúdený na trest smrti.

Pred tromi týždňami bol Ashfaq Masih, ktorý je veriacim 36-ročným kresťanom, manželom, otcom a povolaním mechanikom motoriek, odsúdený pakistanským súdom na trest smrti za rúhanie.

Ashfaq a jeho rodina čakali na rozsudok od roku 2017, keď bol zatknutý po hádke s moslimským zákazníkom vo svojej opravovni motoriek.

44.098 podpisov

72.976 podpisov

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) to urobila opäť!

Oznámila, že zaktualizuje svoj široko používaný manuál "Gender mainstreaming pre manažérov v zdravotníctve: praktický prístup". Zmeny sa okrem iného zamerajú na aktualizáciu kľúčových pojmov týkajúcich sa pohlavia, aby zahŕňali myšlienku, že "gender identita existuje v kontinuu" a že biologické pohlavie "nie je obmedzené na mužské alebo ženské".

72.976 podpisov

15.689 podpisov

Biskup Jozef Haľko prišiel na festival Pohoda a poskytoval účastníkom možnosť svätej spovede alebo duchovného rozhovoru. V duchu pokoja a mierumilovnosti.

V istom momente sa k nemu priblížila skupina zradikalizovaných agresívnych LGBT aktivistov, začala ho slovne napádať, urážať a vyháňať z festivalu. Títo netolerantní aktivisti mu dokonca na provizórnu spovednicu umiestnili dúhovú vlajku a prekryli ňou kríž. Aby toho nebolo málo, títo dúhoví aktivisti udelili biskupovi Haľkovi „rozhrešenie“ a poslali ho domov.

15.689 podpisov

115.421 podpisov

Naliehavé: právo na život je v Európe ohrozené a máme len niekoľko hodín na jeho obranu!

Toto sa práve deje: po historickom pro-life víťazstve v posledných dňoch, keď bol v USA zrušený rozsudok Roe v. Wade, sa pro-potratová lobby rozbehla na plné obrátky!

115.421 podpisov

231.529 podpisov

Bombastické svedectvo manažérov spoločnosti Disney a lesbický bozk vo filme Lightyear potvrdili to, čo mnohí z nás už dávno vedeli: Disney je dnes rukojemníkom LGBT aktivistov, ktorí ohrozujú zdravý vývin našich detí prostredníctvom LGBT indoktrinácie.

Nezáleží im na našich deťoch a ich zdravom vývine, pokiaľ Bob Chapek (generálny riaditeľ) a jeho tím zarábajú vďaka LGBT indoktrinácii peniaze. My však máme moc to zmeniť.

231.529 podpisov

Stránky