39.149 podpisov

OBNOVME EURÓPU!

V sobotu, 25. mája sa na Slovensku uskutočnia voľby do Európskeho parlamentu. Jedná sa o veľmi dôležitý dátum pre ľudí a náš kontinent.

CitizenGO predloží  nasledujúci záväzok kandidátom na poslancov do Európskeho parlamentu, ktorí tvrdia, že rešpektujú naše hodnoty. Požiadame ich, aby propagovali a obhajovali tieto hodnoty:

39.149 podpisov
· by CitizenGO

4.555 podpisov

Zastavte verejné financovanie umelého oplodnenia

Akutalizácia:

Hromadná pripomienka bola dňa 25. 3. odovzdaná v Medzirezortnom pripomienkovom konaní. O výsledku našej pripomienky Vás budeme infomovať.

Patrik Daniška

predseda Inštitútu pre ľudské práva a rodinnú politiku, o.z.

Zásadná hromadná pripomienka Inštitútu pre ľudské práva a rodinnú politiku, o.z.

Pripomienka dňa 25. marca 2019. Potrebujeme získať aspoň 500 podpisov.

4.555 podpisov

159.454 podpisov

Chráňme nenarodené deti v OSN

Potrebujeme Vašu pomoc, pretože o niekoľko dní sa uskutoční stretnutie Komisie pre postavenie žien v sídle OSN v New York

Potrebujeme zabezpečiť, aby závery tohtoročného zasadnutia priniesli riešenia pre dievčatá a ženy, ktoré sa nachádzajú v ťažkej situácii, konkrétne:

• odstránenie chudoby a hladu
   • prístup k zdravotnej starostlivosti
   • prístup k vzdelaniu
   • prístup k pitnej vode

159.454 podpisov
· by CitizenGO

13.811 podpisov

Petícia za zlepšenie ochrany nenarodených detí a ich matiek

Dňa 29. januára 2019 začne schôdza Národnej rady SR, na ktorej budú poslanci hlasovať o ochrane života nenarodených detí. Podporte prosíme túto Petíciu za zlepšenie ochrany nenarodených detí a ich matiek, ktorú zašleme všetkým poslancom.

13.811 podpisov

9.091 podpisov

Žiadame dôstojné pochovávanie potratených detí

Zásadné hromadné pripomienky Inštitútu pre ľudské práva a rodinnú politiku, o.z. k novele zákona o pohrebníctve.

Hromadné pripomienky je potrebné podporiť do 3. januára 2019. Potrebujeme získať aspoň 500 podpisov.

Pozostatky potratených detí dnes nemocnice spaľujú v spaľovni odpadov. Túto nehumánnu prax treba zastaviť. Pripomienkami žiadame, aby sa zabezpečilo dôstojné zaobchádzanie aj s pozostatkami potratených detí, a to najmä:

9.091 podpisov

48.811 podpisov

OSN, chráň život, rodinu a náboženskú slobodu!

V decembri oslávi OSN 70. výročie Všeobecnej deklarácie ľudských práv. Počas podujatí venovaných tomuto výročiu bude v sídle OSN v Ženeve predložené vyhlásenie s cieľom pripomenúť tejto organizácii a jej členským štátom skutočný význam tohto dokumentu, ktorý vyžaduje ochranu života každého človeka, manželstvo muža a ženy, skutočnú rodinu a práva rodičov ako aj práva veriacich. Podporte tento krok podpisom výzvy OSN a jej členským štátom sveta, aby rešpektovali tieto skutočné ľudské práva!

48.811 podpisov

Stránky