77.603 podpisov

Za skutočné ľudské práva v OSN

Generálny tajomník OSN sa nás pýtal, ako môže posilniť obhajobu ľudských práv. Napíšte mu a požiadajte ho, aby bránil právo na život, rodinu a právo rodičov na vzdelávanie svojich detí.

Posledné Valné zhromaždenie OSN schválilo rezolúciu A / RES / 74/151 (bod 12), v ktorej navrhuje generálnemu tajomníkovi konzultovať s členskými štátmi a mimovládnymi organizáciami, ako môže zlepšiť aktivity v oblasti ľudských práv prostredníctvom medzinárodnej spolupráce postavenej na princípoch nestrannosti, nezaujatosti a objektvity.

77.603 podpisov

145.572 podpisov

Zastavme LGBT ideologickú kolonizáciu v Európe

Európa čelí novej totalite.

Dňa 12. novembra vydala Európska únia oznámenie, v ktorom deklaruje svoj úmysel prinútiť členské štáty EÚ k prijatiu stratégie rovnosti LGBTIQ 2025.

Táto strátegia je veľmi nebezpečná, pretože chce zjednotiť európsku a národnú legislatívu v nasledujúcich bodoch:

145.572 podpisov

11.733 podpisov

Za otvorenie kostolov a slávenie verejných bohoslužieb

My, dolupodpísaní občania Slovenskej republiky, žiadame predsedu vlády SR Igora Matoviča, aby umožnil slávenie verejných bohoslužieb za väčšej účasti veriacich.

Cirkvi rešpektujú opatrenia epidemiológov, vedú konštruktívny dialóg s vládou a snažia sa prispieť k zastaveniu šírenia pandémie.

11.733 podpisov

6.158 podpisov

Chceme slovenského splnomocnenca pre ochranu náboženskej slobody vo svete

Hoci mnohí ľudia a vláda stále hovoria o koronakríze, nemôžeme ďalej čakať.

Denne je zavraždených pre vieru v Krista približne 8 až 11 kresťanov.

Od posledných parlamentných volieb tak násilne zahynulo približne 1920 až 2640 kresťanov. Každým dňom počet nevinných obetí pribúda. Smutné je, že o vražde niektorých sa vôbec nedozvieme, preto ani nejestvujú presné štatistiky.

6.158 podpisov

5.261 podpisov

Zastavme hazard!

Ochráňme rodiny pred hazardom!

Michalovi (42) hazard zničil rodinu a priviedol ho až k pokusu o samovraždu. Prežil, ale s následkami. Jeho dlhy sa vyšplhali svojho času na 2 milióny korún (približne 60 000 eur).

5.261 podpisov

14.894 podpisov

Podporme mamičky

Na septembrovej schôdzi NR SR sa bude hlasovať o veľmi dôležitom návrhu zákona o pomoci tehotným ženám z dieľne OĽANO/KÚ (tlač 154).

Pomoc rodine a mamičkám, ktoré pod srdcom nosia svoje dieťa, patrí medzi základné povinnosti každej civilizovanej spoločnosti. Takýto záväzok je zakotvený ako v Ústave SR, tak v záväzných medzinárodných ľudskoprávnych dokumentoch.

14.894 podpisov

20.719 podpisov

Žiadame ospravedlnenie za OTO 2020 plné výsmechu z kresťanskej viery

Na obrazovkách RTVS ste mohli v sobotu sledovať priamy prenos slávnostného galavečera zo Slovenského národného divadla v Bratislave s vyhlásením výsledkov 20.ročníka diváckej ankety o najpopulárnejšie osobnosti a programy televíznej obrazovky za rok 2019.

Tento prenos bol svedectvom o hlbokom úpadku slovenskej kultúry a šoubiznisu.

20.719 podpisov

Stránky