12.142 podpisov

Verejne prejaviť kresťanskú vieru nemôže byť trestný čin!

Je smutné, že v dnešnej kultúre narastá trend prenasledovať, žalovať a väzniť ľudí, ktorí odmietajú prijať názory hlavného spoločenského prúdu.

Novodobému prenasledovaniu čelí najnovšie fínska poslankyňa Päivi Räsänen, ktorej hrozí väzenie za zverejnenie biblického verša na svojom osobnom účte na Twitteri.

12.142 podpisov

126.837 podpisov

Vyšetrite pochybný prístup EPF!

Táto petícia je o podpore vyšetrovania s cieľom odhaliť nezákonné kroky EPF, ktorými zaútočili na CitizenGO.

Pro-potratové Európske parlamentné fórum pre sexuálne a reprodukčné práva (EPF) - partner Planned Parenthood v Európe - na nedávnom vypočutí v Európskom parlamente tvrdo zaútočilo na CitizenGO.

Niektoré z použitých dokumentov boli nezákonne získané z osobného pevného disku generálneho riaditeľa CitizenGO, Ignacia Arsuaga.

126.837 podpisov

8.961 podpisov

Chceme slovenského splnomocnenca pre ochranu náboženskej slobody vo svete

Závažné prenasledovanie pre vieru a náboženstvo vo svete dospelo k strašným rozmerom.

Podľa organizácie Open Doors USA je denne pre vieru v Krista zavraždených približne 13 kresťanov, zničených 12 kostolov alebo kresťanských budov, 12 kresťanov nespravodlivo uväznených alebo zadržaných.

Slovensko má trpkú skúsenosť s prenasledovaním v minulom storočí a malo by byť medzi prvými, kto sa bud snažiť o ukončenie hrubého porušovania náboženskej slobody vo svete. No opak je pravdou.

8.961 podpisov
01.000.000

551.470 podpisov

Nie potratom v OSN CPD 54

Potrebujeme Vašu urgentnú reakciu. Termín je 23. apríla. Spoliehame sa na Vás, že nám pomôžete zastaviť program pro-potratovej loby na jednej z najvýznamnejších medzinárodných platforiem.

Organizácia Spojených národov rýchlo zvoláva členov Komisie pre populáciu a rozvoj (CPD) od pondelka 19. apríla 2021 na 54. zasadanie, ktoré sa koná takmer súbežne na pôde OSN s dvoma veľmi kontroverznými pro-potratovými konferenciami: Komisia pre postavenie žien a Fórum pre rovnosť generácií.

01.000.000

551.470 podpisov

6.699 podpisov

Za zrušenie obmedzení pri individuálnej pastoračnej službe

Na Slovensku dochádza k hrubému porušovaniu náboženskej slobody. Už nejde iba o zavreté kostoly od decembra 2020. V súčasnosti nie je možné podľa platných hygienických pravidiel legálne navštíviť kňaza a požiadať ho o svätú spoveď a sväté prijímanie. Rovnako nie je dovolené prísť do kostola na individuálnu modlitbu. Polícia kostoly zatvára.

Tento stav nemôžeme akceptovať a preto sa obraciame na dezignovaného premiéra Eduarda Hegera, aby urýchlene v tejto veci konal, najmä, keď sa blížia sviatky Veľkej noci.

6.699 podpisov
· by CitizenGO

Deti nepatria štátu: Postavme sa proti povinným škôlkam!

Hromadné pripomienky k Plánu obnovy a stability SR

Pred dvoma rokmi bol prijatý zákon o povinnej škôlke pre deti od 5 rokov, platiť začne od najbližšieho školského roka. Teraz sa téma otvára opäť, a to v rámci Plánu obnovy a odolnosti SR (úver z Európskej únie na oživenie ekonomiky po pandémii). Je čas sa pripomenúť, že nechceme povinné škôlky!

225.129 podpisov

Zastavme potraty, gender ideológiu a sexualizáciu detí v OSN CSW65

OSN v New Yorku sa chystá zvolať 65. výročnú Komisiu pre postavenie žien (CSW) od 15. do 26. marca.

Komisia zlyháva vo svojej hlavnej úlohe -  konať v prospech žien na celom svete.

Na základe prvotného návrhu dokumentu, ktorý videl náš tím CitizenGO, je 65. komisia pre postavenie žien ešte radikálnejšia. Zameriava sa na presadzovanie potratov, podporu agendy LGTB, obhajovanie radikálneho feminizmu v politickom priestore, presadzovanie „komplexnej sexuálnej výchovy“ pre deti a gender ideológiu.

225.129 podpisov

99.573 podpisov

Podporme náboženskú slobodu v Sudáne

Od roku 1983 v Sudáne platí zákon šaría. Boli ustanovené špeciálne súdy, ktoré majú súdiť nemoslimov, najmä kresťanov. Mnoho občanov bolo prenasledovaných a odsúdených na smrť kvôli viere v Krista.

Ale dnes sa situácia v Sudáne môžu zmeniť k lepšiemu!

Vďaka odvahe ekonómky Abdally Hamdokovej, predsedníčky vlády národnej jednoty, ktorá vzišla z trosiek 30-ročného režimu Omara Hassana al-Bašíra, sa náboženská sloboda a dodržiavanie ľudských práv môžu stať v Sudáne realitou.

99.573 podpisov

Stránky