Film Netflixu znevažujúci Krista

Dajte nám vedieť ako zareagoval Netflix

Netflix odmieta odpovedať na 1,5 miliónom ľuďom, ktorí sa rozhodli podpísať spolu s Vami našu petíciu.

Film "Prvé pokušenie Krista" (od tvorcov Portas dos Fundos) je v súčasnosti stále dostupný na Netflixe. Je veľmi smutné, že ktokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek si tento film môže pozrieť. Film, ktorý sa nesnaží o konštruktívnu kritiku a dialóg, pretože jeho jediným cieľom je zosmiešniť kresťanstvo.

Spoliehame sa na Vás, že nám pomôžete vytvoriť tlak na Neflix, aby vyhovel našej požiadavke tento film odstrániť.

Prosím, zapojte sa do ďalšej časti našej kampane:

Po dokončení týchto krokov, prosím, vyplňte krátky dotazník vpravo hore, aby sme boli vedeli ako úspešná je naša kampaň.

Dajte nám vedieť ako zareagoval Netflix

Prosím, vyberte si z nasledujúcich možností:
Vaše informácie spracovávame v súlade s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Podmienkami používania.CitizenGO bude chrániť vaše súkromie a bude vás priebežne informovať o tejto kampani a podobných iniciatívach. Svojím podpisom zároveň vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania a Pravidlami ochrany osobných údajov CitizenGO a súhlasíte s občasným zasielaním e-mailov o našich kampaniach. Kedykoľvek sa môžete odhlásiť.